kan CBD olie forbedre din form og afhjælpe dine skader?

Flere og flere har opdaget CBD oliens mange fordele og tager produktet dagligt, som et tilskud til deres kost, i forbindelse med den hårde træning. Kan CBD hjælpe dig med at undgå skader og opnå en hurtigere restitution? FitnessExperten har undersøgt sagen.    

Hvad er CBD?

CBD er en forkortelse for cannabidiol, der findes i cannabisplanten. De virksomme stoffer i cannabisolie udvindes af planten Cannabis sativa. Ved hjælp af neuroner interagerer CBD med den din krop gennem det endocannabinoide system. Det endocannabinoide system er det system, der er ansvarlig for at regulere balancen i din krops immunforsvar. Her sørger systemet for at skabe kommunikationen mellem din krops celler og påvirker således dit stofskifte, herunder også din appetit, sult og din fordøjelse. Derudover påvirker systemet din hukommelse, restitution, din søvn, dit immunforsvar og ikke mindst din evne til at føle smerte. Herudover virker CBD anti- inflammatorisk og forebygger og nedbryder betændelse i ledne og dermed mange sportsskader. Så svaret er Ja! CBD antageligvis kunne hjælpe dig i din daglige træning.

Men brug af Cannabis er slet ikke ny. Cannabis blev allerede anvendt for mere end 5000 år siden. Cannabis som medicin blev først anvendt i ca. år 400. I USA blev cannabis udbredt som patentmedicin i det 19. og begyndelsen af ​​det 20. århundrede. I 1996 blev Californien den første stat, der tillod lovlig adgang til og brug af botanisk cannabis til medicinske formål under lægens tilsyn. I Danmark er produktet stadig i sin spæde start, men efter 1. juli 2018 anses cannabisprodukter med et indhold på 0,2 % THC eller derunder, ikke længere som regulerede euforiserende stoffer. Det betyder, at det bliver tilladt at besidde og forhandle cannabis-produkter med THC under grænsen på de 0,2. CBD sælges i dag som Kosttilskud og kan købes i håndkøb mange steder på nettet.

Kan man blive høj af CBD?

CBD er ikke et euforiserende stof og du bliver derfor ikke høj eller skæv. Og kan f.eks. køre bil uden problemer.

Hvor kan du købe CBD?

CBD kan endnu ikke købes i håndkøb i Danmark, men hvis du er interesseret, kan du finde flere oplysninger og bestille CBD hos danskejet Cannaone, som er en af førende og billigste udbydere på marked. www.cannaone.dk

 

Indlæg oprettet 17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen