Vil du være med til at beskytte miljøet?

Indholdsfortegnelse

Shampoo bars

Der er sikkert mange af jer der allerede tænker nu; Hvad er en shampoo bar? Og hvad har dette egentlig med miljøet at gøre?

Først og fremmest er shampoo bars egentlig bare shampoo i fast form. En shampoo bar er, som den flydende shampoo ligeledes er, altså til håret. Og du kan tilmed få en bar til tørt, fedtet eller normalt hår. Fuldstændig ligesom den shampoo du bruger lige nu.

Det fantastiske ved disse shampoo bars er, at du får en shampoo som er 100% fri for skadelige kemikalier, parabener og sulfater. Med andre ord kommer du ikke til at putte noget i håret, og derved ind i din krop, som kroppen ikke vil elske.

Ved brugen af disse shampoo bars oplever de fleste, at det ikke er nødvendigt at gøre brug af balsam. Indeholdet af de naturlige olier i selve shampoo baren er nemlig med til, at glatte samt fugte spidserne af håret, uden at du risikerer at få fedtet hår i selve hovedbunden. Som egentlig er det vi normalt bruger balsam til.

Så hvis du ønsker 100% naturlige og veganske ingredienser i dine produkter, så er en shampoo bar i den grad det rette valg for dig. Du får muligheden for at vælge mellem flere forskellige lækre sammensætninger af æteriske olier og naturlige ingredienser som kokosolie, sheasmør eller kakaosmør.

Beskyt miljøet

Det faktum at du kan beskytte miljøet endnu mere ved at benytte shampoo bars, giver dette produkt en kæmpe fordel på markedet. I nutidens samfund har miljøet en kæmpe betydning for de fleste mennesker og mange ønsker i den forbindelse også, at sænke deres forbrug af ting der forurener.

Ved at anvende en shampoo bar kommer du til at spare både dig selv og miljøet for plasticflasker. Shampoo baren kommer ganske enkelt uden plastemballage og du er derfor med til at beskytte miljøet. I forbindelse med dette kommer også beskyttelsen af verdenshavene mod unødigt plastaffald og mikroplastik.

Som en anden miljø bonus har en shampoo i fast form – altså en shampoo bar – minimum ligeså lang levetid, som en almindelig kendt shampoo på flaske har. Rent faktisk kommer man nemt til at bruge langt mindre shampoo ved at benytte sig af den i fast form, end ved shampoo på flaske, fordi baren indeholder meget vand.

Så hvis du også er klar til at finde faste shampoo bars til træningstasken og på denne måde skåne både dig selv og miljøet, skal du blot følge linket.

Indlæg oprettet 17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen