Proteinpulver som laktoseintolerant? Ja.

Hvis du er på jagt efter proteinpulver, kan du måske synes det er svært at finde lige præcis det pulver og det mærke som du vil have. Der er et utal af forskellige variationer på markedet, og de er alle forskellig fra hinanden. Udover det er du måske også på jagt efter en laktosefri proteinpulver, og så tænker du måske at det bliver endnu sværere. Men der er flere slags at vælge imellem på markedet. 

For dig der er laktoseintolerant

Hvis du er laktoseintolerant men stadig ønsker at bruge proteinpulver, så kan du stadig dette. Som sagt findes der flere variationer på markedet, som er produceret uden mælkeprodukter. Men fuldstændig ligesom alle andre produkter, er det vigtigt at du selv tjekker op på om du kan tåle produktet. Dette kan du eventult gøre ved at lave en lille test, inden du bruger det i fuld mængde. 

Er du i tvivl om hvorvidt du er intolerant overfor laktose, kan du lave en nem test. Du kan enten prøve at ligge mærke til, hvordan du har det i kroppen efter du har indtaget mælkeprodukter. Føler du dig oppustet, får ondt i maven eller dårlig mave, så er du højst sandsynligt lidt intolerant. Synes du ikke at du kan mærke forskel, så prøv at undgå mælkeprodukter i 14 dage og se om du kan mærke forskel. Hvis du stadig ikke kan mærke forskel, kan du starte stille og roligt med at forsøge dig med mælkeprodukter og mærke efter reaktioner.

Men uanset om du er intolerant og reagerer på det eller ej, kan det være en god ide at købe laktosefrit proteinpulver. For ligegyldigt om din krop reagerer eller ej, er vi alle sammen en smule intolerante overfor laktose. Og når nu proteinpulverne er lige så gode som dem med laktose, hvorfor så ikke prøve det uden? 

Hvorfor indtage proteinpulver?

Der er flere fordele ved at indtage proteinpulver og grundene til at indtage det kan også være forskellige. Brug proteinpulver hvis du ønsker et proteintilskud til mad, fordi du ikke får nok proteiner i kosten. Brug det hvis du ønsker at tage på i vægt eller muskelmasse. Og til sidst kan du også bruge det ved vægttab, her skal du dog være meget bevidst om hvor meget du bruger. For med proteinpulveret tilføjer du kalorier som du ellers skal være i underskud af, ved et vægttab. Men pulveret kan være med til at holde dig mæt i længere tid. 

Uanset din grund til at bruge proteinpulver, så husk altid at læse doseringsanbefalingerne på pakken. Og ellers er det bare at finde den smag du bedst kan lide. 

Indlæg oprettet 17

6 tanker om “Proteinpulver som laktoseintolerant? Ja.

 1. Fitnessexperten.dk – Heey,
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her
  Emil

 2. Konge artikel
  Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. Venligste hilsner fra, William

 3. Fedt, Fitnessexperten.dk
  Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. Fortsat god aften. Erik X.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen