Motion er godt for både din krop og sjæl

Er du også kørt lidt død i tingene under Corona-krisen? Spist lidt for meget og fået rødvin flere gange om ugen, hvis ikke hver dag, for at hygge lidt om dig selv? Så kan det være du trænger til at få rørt dig lidt og beslutte dig for, hvad du vil gøre ved det. Det kan føles ret træls, at man skal straffes for bare at have kræset lidt om sig selv i en svær tid. Når mennesker kommer i krisesituationer, opfører vi os anderledes end vi plejer. Men plejer er død, som din folkeskolelærer nok også sagde. Og nu skal der liv i kroppen igen. (Du behøver ikke at skippe rødvinen og desserten).

Motion mig her og motion mig der

Hvorfor er det egentligt vigtigt at bevæge sig? Fordi det giver os en masse på forskellige fronter. Det styrker vores muskler, sener, blodomløb, fordøjelse men det hjælper også på din mentale sundhed, så når man føler sig nedtrykt, presset, stresset eller bare i dårligt humør, så er sport en rigtig god ting. 
Der er masser af ting at kaste sig ud i. Løb, cykling, triatlon, gymnastik og motionscentre, mangler du inspiration til hvad der kunne være godt for dig, kan du kigge her guide til sportsudstyr.

Det tager tid at se godt ud

Det taget noget tid inden du vil kunne se resultater af din indsats. Hvis du arbejder benhårdt i 6-8 uger, vil du kunne se nogle nye markeringer på din krop – måske har benene fået lidt mere form, armene er blevet en anelse mere faste og maven er trukket lidt ind. Men ligesom som meget andet i livet, så kræver gode og synlige resultater benhårdt arbejde. En af de bedste måder du kan nå dit mål på er enten at alliere dig med en ven eller en kollega, eller få lagt en plan sammen med en træner, så du ved, hvad du skal gøre. Du kan også sagtens lave en plan selv, hvor du dag for dag skriver ned, hvad du vil træne med, hvilket område af kroppen og hvor længe. Så har du et godt udgangspunkt for at komme i form og få en lækker og sund krop. Planlægning og viljen til at ville gøre en forskel for dig selv, er det der kommer til at give dig det skub, som du har brug for. Der er tonsvis af steder, du kan søge inspiration, vigtigst er, at du tænker over hvordan det passer ind i din eller din families hverdag.

Indlæg oprettet 17

7 tanker om “Motion er godt for både din krop og sjæl

  1. hej, Fitnessexperten.dk Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. 😉 Rigtig god aften. Vilma P.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen