Sådan får du en hverdag med mere overskud

Det kan i nogle situationer være svært at hanke op i sig selv når man kommer hjem fra en lang og anstrengende dag og vide at man skal til at gå i gang med at lave mad. Samtidig med det vil man så vidt som muligt gerne sørge for at man selv, men også alle omkring en, for en sund og varieret kost. Så hvis du føler at du godt kunne bruge et pusterum og noget mere frihed i hverdagen? Og er du en af dem der simpelthen ikke gider at stå og lave mad når du kommer hjem fra arbejde? Men som ønsker at prioritere din tid anderledes?

Kokkens Hverdagsmad

Så er Kokkens Hverdagsmad noget for dig. Her får du nemlig leveret halværdige, sunde og varierede retter leveret i form af måltidskasser lige til din hoveddør. Du får altså muligheden for at få leveret mad 4 ud af ugens 7 dage og det tager dig blot omkring 20 minutter at tilberede før du er klar til at servere.

Kokkens Hverdagsmad er en online service og det fungerer derfor såre simpelt. Det anbefales at du downloader deres app for herved at få tilgang til nogle flere informationer. Her kan man se hvad der står om allergener samt læse mere dybdegående om næringsstofferne i måltidskasserne.

Måltidskasserne

Via Kokkens Hverdagsmad er det muligt at vælge imellem to forskellige former for måltidskasser. Der er den klassiske Kokkens Hverdagsmad og en anden kaldet Sund Balance.

Kokkens Hverdagsmad måltidskassen er til dig der elsker de gode gamle klassiskere så som boller i karry, hakkerbøffer samt koteletter i fad. Der er fokus på at man får leveret mad som er børnevenligt og samtidig sundt, men så de falder i god jord hos alle i familien. 

Sund Balance måltidskassen er et sundere og grønnere alternativ til den mere traditionelle Kokkens Hverdagsmad måltidskasse. Her bliver der nemlig fokuseret meget på at der tilføjes ekstra grøntsager i diverse retter samt flere fibre. I denne kasse gøres der også brug af mindre stivelse, færre kalorier og herved også mindre sukker.

Sund Balance er altså en god måltidskasse til dig der ønsker at passe på vægten og som har svært ved selv at tilføje flere grøntsager til den travle hverdag. Her får du serveret en masse grøntsager i en lækker ret så du ikke selv behøver at knokle med at hakke en masse.

Så hvis du er klar til at skabe mere luft i din hverdag er Kokkens Hverdagsmad lige noget for dig.

Indlæg oprettet 17

7 tanker om “Sådan får du en hverdag med mere overskud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen