Derfor er der ALTID tid til at få hjælp

Terapi kan være flere forskellige ting. Og der findes derfor også forskellige udgaver af netop dette. Selvfølgelig findes den lidt klassiske parterapi, men det er også muligt at gå til terapi som individ.

Uanset hvilken form for terapi vi taler om, går man for det meste i terapi, fordi der er noget i ens liv der ikke fungerer helt optimalt. Der kan være noget man er en smule utilfreds med. Det kan sågar også handle om at du har nogle uforklarlige følelser som foreksempel vrede, sorg eller bare irritation. Det kan være du ikke føler at du har mulighed for at kommunikere med nogle og på den måde komme videre. Derfor kan det være super rart at skaffe sig noget professionel vejledning. Det kan give dig muligheden for at have en at tale med som ikke kender dig personligt og derfor hverken dømmer dig, din partner, dit forhold, dit liv og sågar dine tanker og holdninger.

Fordi det ofte kan være svært at finde tid til at putte flere aktiviteter ind i en travl hverdag kan mange godt tænke sig til at det sikkert er nogle tanker eller følelser der går over. Det er sikkert bare en dårlig periode. Det farlige ved disse tanker kan være at man faktisk er på vej til en mere kronisk form for stress eller depression og man skal derfor tage den i opløbet.

Derfor er online terapi en god løsning for mange mennesker. Det giver dig en større mulighed for ikke at have en ny skemalagt ting du skal huske at få presset ind. Det giver dig noget frihed da du kan sidde ved både computeren, tabletten eller mobilen og have din terapi session og vejledning. Online terapi kan også fungere med parterapi og det kan betyde at man har mulighed for foreksempel stadig at tage sig af sine børn. Online terapi sessionerne er ikke begrænset til de faste arbejdstider og kan derfor også foregå om aftenen. Dette benytter mange sig af og skaber et overskud der ellers ville være ikke eksisterende. Og hvis overskuddet ikke var til stede ville det ligeledes vanskeliggøre hele situationen med at gøre brug af de værktøjer der skal få dig og – eller din partner på rette spor igen.

Hvis du også kunne tænke dig online terapi skal du blot følge linket og komme ind så du kan læse mere om de forskellige former for vejledning, guidens, og coaching der findes! Held og lykke!

Indlæg oprettet 17

7 tanker om “Derfor er der ALTID tid til at få hjælp

  1. Fitnessexperten.dk – Hej med jer,,
    God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email? 😛
    Venligste hilsner fra, Nohr Y.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen