En guide til et gladere liv

Selvom vi mennesker befinder os i den virkelig gode ende, når det kommer til at være lykkelige, så er der alligevel mange af os der ikke går og har det sådan – også selvom vi egentligt burde være glade. Det kan være svært at sætte en finger på, hvorfor det ikke er at man er så glad som man burde være, men det gør det ikke mindre reelt. 

Hvis af og til går og bakser med humøret, men ikke er sikker på hvorfor du har det som du nu engang har det, så kan du med fordel læse denne artikel der kommer med et par bud på hvordan du kan få en mere ligetil tilgang til livet – det er nemlig ikke så svært at \’omkode\’ hjernen som man skulle tro. 

1. Stop med at tabubelægge dårlige følelser

Hvis der er én ting vi danskere er verdensmestre i, så er det at tabubelægge og undertrykke dårlige følelser. Det er simpelthen ikke tilladt at være i noget som helt andet humør end glad – og det er for mange utroligt stressende hele tiden at skulle rende rundt og være glad i låget, for det er der nemlig ikke nogen der kan. 

What goes up, must come down. Uden ændringer i vores sindstilstand og liv vil det være svært at mærke hvornår man egentligt er glad og hvornår man egentligt er noget andet – det handler om balancegang i livet og det nytter desværre ikke noget at lukke de dårlige følelser ude, bare fordi de ikke er ligeså rare at have som gode. 

Ved at også imødekomme de negative følelser er du garanteret et bedre forhold til de sider af dig selv som du ellers ikke er fan af – for de er også en stor del af dig.

2. Find en sund hobby

Det er efterhånden bevist igen og igen at en sund hobby i sandhed kan gøre underværker ved måden vi er- og tænker på. Det kunne være basketball, Spikeball, fodbold eller løbeture med vennerne – så længe du bliver glad (og får lidt motion) af det, så er der ikke et øje tørt. 

Vi mennesker bliver utroligt stimuleret når vi får lov til at bevæge os med aktiviteter som vi holder af. Det regulerer både dopamin centeret i hjernen og øger vores naturlige produktion af serotonin – det stof i hjernen der giver os en følelse af lykke og velvære, og en følelse af at høre til. 

Indlæg oprettet 17

7 tanker om “En guide til et gladere liv

  1. Hej Ift. En guide til et gladere liv, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest.
    Lauge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen